Om mig

Content marketing

Jeg hedder Jacob og jeg er 27 år gammel. Jeg er ved at afslutte min bachelor i International Sales & Marketing. Jeg har altid gerne ville arbejde med markedsføring, indtil for 2 år siden hvor jeg blev forelsket i fotograf, filmmaking og podcasting. Heldigvis har jeg fundet en måde, at kombinere det hele ved at arbejde som Content marketing konsulent.

Ud over at producere content og podcasts for andre, gør jeg det også for mig selv. Det gør jeg af flere forskellige årsager. 

Mit eget projekt hedder Glade Jacob, det er hverfald det navn jeg har valgt på de sociale medier, og den person jeg prøver at være. Jeg producere bla. min egen podcast “en snak med” hvor jeg hver uge tager en snak med en person jeg ser op til, finder inspirerende og eller interessant at snakke med. 

Mine gæster på podcasten er alt fra professionelle atleter, Musikkere og til SoMe influencers. Emnerne er alt fra deres forhold til mad, træning samt fortællinger om, deres fedeste oplevelser men også dybe snakker om, de dage der gør ondt og hvor man bare  har lyst til at give op. Hvilket bringer os videre til hvorfor jeg startede podcasten.

Jeg startede min podcast fordi jeg selv har kæmpet meget med min vægt og min selvopfattelse.
Igennem de samtaler jeg har med mine gæster, prøver jeg både at inspirerer, motivere og underholde lytteren, men jeg prøver også at vise, at alle kan have dårlige dage og at selv de bedste kan have lyst til, at give op og har lyst til, at spise usundt engang imellem.

 jeg producere også mit eget content for, at udvide mit netværk, øve mig i mit håndværk og holde mig up-to-date med trends og hvad der sker i branchen.